Почетна | За нас Патници |Бизнис заедница| Контакт|Мапа на са?тот
Пребарување:
 

 
 Испратете прашања, жалби, сугестии

.

Испраќањето на прашања, жалби и сугестии е анонимно.
 

Доколку сакате одговорот да пристигне на ваша адреса, оставете e-mail адреса.

 
Одговорите на најактуелните прашања ги објавуваме во рубриката Најчесто поставувани прашања.
 
Имајте предвид дека содржината на одговорите на поставените прашања  е од информативен карактер и може да се користи само како информација.
 
Царинските прописи и останатата регулатива, кои се применуваат во царинското работење, се предмет на континуирани прилагодувања, промени и дополнувања, така да, за спроведување на постапка за која сте се информирале на овој начин  важат прописите на денот на спроведувањето на постапката.
 

 Испратете, прашања, жалби, сугестии
E-mail
Дали се согласувате вашето прашање да се објави на веб?

 
Внесете го текстот во полето.

 
Прати

Supported by
| ??????
Моментално посетители: 76
Вкупно посетители: 10210809

 
Почетна | За нас | Патници | Бизнис заедница | Контакт |Мапа на са?тот
?2004 Царинска управа на Република Македони?а