Почетна | За нас Патници |Бизнис заедница| Контакт|Мапа на са?тот
Пребарување:
 

 
 Јавни набавки во 2017

Почитувани корисници,

Објавената документација е од информативен карактер. За учество во постапка на јавна набавка задолжително треба да подигнете тендерска документација од архивата на Царинска управа.
 

Број

Јавна набавка 2017

Одлука 

     

2

Бр. на оглас 01/2017
Објавен 06.03.2017
Отварање понуди: 05.04.2017 во 12:00 часот
Вид на постапка:   Отворена постапка
 

1

Бр. на оглас 01/2017
Објавен 28.02.2017
Отварање понуди: 10.03.2017 во 12:00 часот
Вид на постапка:   БПП со оглас
Предмет на набавка: Кетеринг за царински празник
Одлука за поништување

 

 

 Архива на јавни набавки
Архива на јавни набавки 2016 година
 
Архива на јавни набавки 2015 година
 
Архива на јавни набавки 2014 година
 
Архива на јавни набавки 2013 година
 
Архива на јавни набавки 2012 година
 
Архива на јавни набавки 2011 година
 
Архива на јавни набавки 2010 година
 
Архива на јавни набавки 2009 година
 
Архива на јавни набавки 2008 година
 
Архива на јавни набавки 2007 година
MK | EN | SQ
 Новини
ГОДИШЕН ИЗВЕШТАЈ 2015
повеќе ...
ИЗВЕШТАЈ ЦУРМ ТРЕТ КВАРТАЛ 2015
повеќе ...
 Сервиси

Supported by
| ??????
Моментално посетители: 162
Вкупно посетители: 10056070

 
Почетна | За нас | Патници | Бизнис заедница | Контакт |Мапа на са?тот
?2004 Царинска управа на Република Македони?а