Почетна | За нас Патници |Бизнис заедница| Контакт|Мапа на са?тот
Пребарување:
 

 
 Граѓански дневник

“Граѓански дневник“ е иницијатива на Владата на Република Македонија и е одговор на барањето за решавање на проблемите со кои се среќаваат граѓаните во секојдневната интеракција со организациите или институциите кои обезбедуваат јавни услуги. За подетални информации во врска со иницијативата “Граѓански дневник“, посетете ја веб страната www.uslugi.gov.mk

 
ГРАЃАНСКИ ДНЕВНИК НА ЦАРИНСКА УПРАВА НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА
(4442 KB), 08.04.2013,

УПАТСТВО ЗА ПОСТАПУВАЊЕ СО ФОРМУЛАРИТЕ ОД ГРАЃАНСКИОТ ДНЕВНИК ЗА ОЦЕНУВАЊЕ НА УСЛУГИТЕ КОИ ГИ ВРШИ ЦАРИНСКАТА УПРАВА
(98 KB), 15.12.2011,
MK | EN | SQ
 Новини
ГОДИШЕН ИЗВЕШТАЈ 2016
повеќе ...
ГОДИШЕН ИЗВЕШТАЈ 2015
повеќе ...
ИЗВЕШТАЈ ЦУРМ ТРЕТ КВАРТАЛ 2015
повеќе ...
 Сервиси

Supported by
| ??????
Моментално посетители: 94
Вкупно посетители: 10210829

 
Почетна | За нас | Патници | Бизнис заедница | Контакт |Мапа на са?тот
?2004 Царинска управа на Република Македони?а