Почетна | За нас Патници |Бизнис заедница| Контакт|Мапа на са?тот
Пребарување:
 

 
 Царински испостави

ЦАРИНСКА УПРАВА:

Шифра

ЦАРИНАРНИЦА СКОПЈЕ

 

Царинска испостава Скопје

1010

Царинска испостава Терминал увоз

1013

Царинска испостава Терминал извоз

1015

Царинска испостава Консигнација

1017

Царинска испостава Пошта

1025

Царинска испостава Железничка станица Трубарево

1030

Царинска испостава Железничка станица Волково

1040

Царинска испостава Аеродром Скопје - стоково царинење

1050

Царинска испостава Аеродром Скопје - патнички промет

1051

Царинска испостава Миладиновци

1060

Царинска испостава Блаце

1071

Царинска испостава Тетово

1080

Царинска испостава Јажинце

1091

ЦАРИНАРНИЦА ГЕВГЕЛИЈА

 

Царинска испостава Богородица

4010

Царинска испостава Железничка станица Гевгелија - стоково царинење

4020

Царинска испостава Железничка станица Гевгелија - патнички промет

4021

Царинска испостава Дојран

4031

Царинска испостава Кавадарци

4040

Царинска испостава Струмица

4050

Царинска испостава Ново Село

4061

ЦАРИНАРНИЦА ШТИП

 

Царинска испостава Штип

3010

Царинска испостава Делчево - стоково царинење

3030

Царинска испостава Делчево - патнички промет

3031

Царинска испостава Велес

3050

ЦАРИНАРНИЦА БИТОЛА

 

Царинска испостава Битола

5010

Царинска испостава Пошта

5015

Царинска испостава Меџитлија

5021

Царинска испостава Прилеп

5030

Царинска испостава Охрид

5040

Царинска испостава Аеродром Охрид

5042

Царинска испостава Свети Наум

5051

Царинска испостава Струга

5060

Царинска испостава Ќафасан

5071

Царинска испостава Стење

5081

Царинска испостава Блато

5091

ЦАРИНАРНИЦА КУМАНОВО

 

Царинска испостава Куманово

2010

Царинска испостава Железничка станица Табановце

2021

Царинска испостава Табановце автопат

2031

Царинска испостава Пелинце

2041

Царинска испостава Деве Баир - стоково царинење

2050

Царинска испостава Деве Баир - патнички промет

2051

 

MK | EN | SQ

Supported by
| ??????
Моментално посетители: 104
Вкупно посетители: 10210841

 
Почетна | За нас | Патници | Бизнис заедница | Контакт |Мапа на са?тот
?2004 Царинска управа на Република Македони?а