Почетна | За нас Патници |Бизнис заедница| Контакт|Мапа на са?тот
Пребарување:
 

 
 Овластено лице за прием на пријави од укажувачи

Горан Спасевски

началник на Одделение за внатрешна контрола
Сектор за професионална одговорност
мобилен тел. 070 355 769
ул. Лазар Личеноски бр. 13, 1000 Скопје
e-mail - ukazuvaci@customs.gov.mk

MK | EN | SQ
 Новини
ГОДИШЕН ИЗВЕШТАЈ 2015
повеќе ...
ИЗВЕШТАЈ ЦУРМ ТРЕТ КВАРТАЛ 2015
повеќе ...
 Сервиси

Supported by
| ??????
Моментално посетители: 145
Вкупно посетители: 10056050

 
Почетна | За нас | Патници | Бизнис заедница | Контакт |Мапа на са?тот
?2004 Царинска управа на Република Македони?а