pandora perlen buy runescape money tiffany pendants hollister hoodies ghd osterreich mbt kengat links of london jewelry thomas sabo charms levis dritto pandora armband
 
 
Почетна | За нас Патници | Деловна заедница | Контакт | Мапа на сајтот
Пребарување:
  Актуелно
СТОП ЗА ФАЛСИФИКУВАНИТЕ ПРОИЗВОДИ КУПУВАЈТЕ ОРИГИНАЛИ
ГОДИШЕН ИЗВЕШТАЈ 2016
ЈАВЕН ПОВИК Бр. 2/17
Одлука за усогласување и менување на царинската тарифа за 2017 година
Корелациони табели
ИЗМЕНА НА ОБРАСЦИ ЗА ПОДНЕСУВАЊЕ ОПШТА ГАРАНЦИЈА
ИЗВЕСТУВАЊЕ- ПРОМЕНЕТ ОБРАЗЕЦ ЗА ПОДНЕСУВАЊЕ БАРАЊЕ ЗА ПОТВРДА ЗА ЦЕНТРАЛЕН РЕГИСТАР
ИНФОРМАТИВАН БРОШУРА ЗА ПАТНИЦИ
ПРИЈАВЕТЕ ПАРИ
ГОДИШЕН ИЗВЕШТАЈ 2015
НЕ ЗА НЕЛЕГАЛНИ АЛКОХОЛНИ ПИЈАЛОЦИ
ВОДИЧ ЗА ЦАРИНЕЊЕ НА СТОКИ 2017

Водич за царинење на стоки 2017.xls

Водич за царинење на стоки 2017.doc

Водич за царинење на стоки 2017.csv

ИЗВЕШТАЈ ЗА РАБОТАТА НА ЦАРИНСКАТА УПРАВА ЗА ТРЕТ КВАРТАЛ 2015 ГОДИНА
СООПШТЕНИЕ за начинот на постапување со погрешните уплати на евидентната сметка 845-00960 на ЦУ
ЛИСТА НА ПРАШАЊА ЗА СТРУЧНИОТ ДЕЛ ОД ИСПИТОТ ЗА ЦАРИНСКИ СЛУЖБЕНИЦИ
ОДЛУКА ЗА РАСПОРЕДУВАЊЕ НА СТОКИТЕ НА ФОРМИ НА ИЗВОЗ И УВОЗ
ОВЛАСТЕНИ ПЕЧАТНИЦИ ЗА ПЕЧАТЕЊЕ И ДИСТРИБУЦИЈА НА ЕУР ОБРАСЦИ
ВАЖНА ИНФОРМАЦИЈА - НА ШТО ТРЕБА ДА СЕ ВНИМАВА ПРИ УВОЗ НА УПОТРЕБУВАНИ ВОЗИЛА!
БРОЈ НА УВЕЗЕНИ ВОЗИЛА

Вести
СПИСОК НА КАНДИДАТИ ЗА ПОЛАГАЊЕ НА СТРУЧНИОТ ИСПИТ ЗА ЛИЦЕНЦИРАН ЗАСТАПНИК
 
 
Ве информираме дека стручниот испит за лиценциран застапник прв (теоретски) дел ќе се одржи на 13.01.2017 година во просториите на Испитниот центар ASSECO на улица Христо Смирненски бр.30 ламела 1 Скопје. Стручниот испит ќе се полага во два термини (13 и 15 часот). Во продолжение распоред за полагање:
 
Во 13 часот полагаат следните кандидати
 
ВРЕМЕ НА ПОЛАГАЊЕ
ЛОКАЦИЈА
КАНДИДАТ
13.01.2017 13:00:00
ПРОСТОРИЈА БР. 1
Арифи Метин
13.01.2017 13:00:00
ПРОСТОРИЈА БР. 1
Глигоров Александар
13.01.2017 13:00:00
ПРОСТОРИЈА БР. 1
Гроздановски Игор
13.01.2017 13:00:00
ПРОСТОРИЈА БР. 1
Иваноска Атанасовска Маргарита
13.01.2017 13:00:00
ПРОСТОРИЈА БР. 1
Илиевска Стојковска Андриана
13.01.2017 13:00:00
ПРОСТОРИЈА БР. 1
Јаќимовски Горан
13.01.2017 13:00:00
ПРОСТОРИЈА БР. 1
Јованова Богева Даниела
13.01.2017 13:00:00
ПРОСТОРИЈА БР. 1
Косарко Марија
13.01.2017 13:00:00
ПРОСТОРИЈА БР. 1
Костиќ Владан
13.01.2017 13:00:00
ПРОСТОРИЈА БР. 1
Крстевски Гоце
13.01.2017 13:00:00
ПРОСТОРИЈА БР. 1
Маринковиќ Слаѓана
13.01.2017 13:00:00
ПРОСТОРИЈА БР. 1
Мицкоски Роберт
13.01.2017 13:00:00
ПРОСТОРИЈА БР. 1
Настовска Бранкица
13.01.2017 13:00:00
ПРОСТОРИЈА БР. 1
Николова Божана
13.01.2017 13:00:00
ПРОСТОРИЈА БР. 1
Пенувчевски Александар
13.01.2017 13:00:00
ПРОСТОРИЈА БР. 1
Поповски Мартин
13.01.2017 13:00:00
ПРОСТОРИЈА БР. 1
Рамадани Омер
13.01.2017 13:00:00
ПРОСТОРИЈА БР. 1
Ристовски Тимчо
13.01.2017 13:00:00
ПРОСТОРИЈА БР. 1
Ручкоманова Верица
13.01.2017 13:00:00
ПРОСТОРИЈА БР. 1
Смиљковиќ Филип
13.01.2017 13:00:00
ПРОСТОРИЈА БР. 1
Солаковска Марија
13.01.2017 13:00:00
ПРОСТОРИЈА БР. 1
Спасовска Марта
13.01.2017 13:00:00
ПРОСТОРИЈА БР. 1
Спасовски Александар
13.01.2017 13:00:00
ПРОСТОРИЈА БР. 1
Станишева Анка
13.01.2017 13:00:00
ПРОСТОРИЈА БР. 1
Стевановски Сашо
13.01.2017 13:00:00
ПРОСТОРИЈА БР. 1
Стоилковска Магдалена
13.01.2017 13:00:00
ПРОСТОРИЈА БР. 1
Стојмановски Дарко
13.01.2017 13:00:00
ПРОСТОРИЈА БР. 1
Тодоровски Слободан
13.01.2017 13:00:00
ПРОСТОРИЈА БР. 1
Хоџа Вулнет
 
Во  15 часот полгаат следните кандидати
 
 
ВРЕМЕ НА ПОЛАГАЊЕ
ЛОКАЦИЈА
КАНДИДАТ
13.01.2017 15:00:00
ПРОСТОРИЈА БР. 1
Јован Џајкоски
13.01.2017 15:00:00
ПРОСТОРИЈА БР. 1
Лео Наневски
13.01.2017 15:00:00
ПРОСТОРИЈА БР. 1
Маја Антиќ
 
 
Назад 

Креиран од Admin1 на 12.01.2017
MK | EN | SQ

 
 
 
 


ИСПИТ ЗА ЛИЦЕНЦИРАН ЗАСТАПНИК -СЛЕДЕЊЕ ВО ЖИВО

 

ПРИЈАВЕТЕ КОРУПЦИЈА ВО ЦАРИНСКАТА УПРАВА

 

АНКЕТА ЗА КОРУПЦИЈА


 e-Carina
НОВ КОМПЈУТЕРИЗИРАН ТРАНЗИТЕН СИСТЕМ-NCTS
СИСТЕМ ЗА ОБРАБОТКА НА ДЕКЛАРАЦИИ И АКЦИЗНИ ДОКУМЕНТИ-СОЦДАД
ИНТЕГРИРАНА ТАРИФНА ОКОЛИНА (ИТО)

   

ЈАВЕН ПОВИК ЗА ДОСТАВУВАЊЕ НА ЕОРИ БРОЈ

 

Е-ТРГОВИЈА

 

ПРОМОТИВЕН СПОТ ЗА КАПАЊАТА ЗА УСНО ПРИЈАВУВАЊЕ НА СТОКА

АНКЕТА ЗА БИЗНИС ЗАЕДНИЦАТА

КОЛКУ СТЕ ЗАДОВОЛНИ ОД ЦАРИНСКИТЕ ЗАСТАПНИЦИ?

БЕЗГОТОВИНСКОТО ПЛАЌАЊЕ НА ЦАРИНСКИТЕ ДАВАЧКИ

 


 Новини
ГОДИШЕН ИЗВЕШТАЈ 2016
повеќе ...
ГОДИШЕН ИЗВЕШТАЈ 2015
повеќе ...
ИЗВЕШТАЈ ЦУРМ ТРЕТ КВАРТАЛ 2015
повеќе ...

    
 

 


 

 Линкови

 
 

 Сервиси

Supported by
Моментално посетители: 132
Вкупно посетители: 10210873

 
Почетна | За нас | Патници | Деловна заедница | Контакт | Мапа на сајтот
©2004 Царинска Управа на Република Македонија