Ве известуваме дека Царинската управа согласно член 31 став 2 од Законот за вршење на работи за застапување во царинските постапки (сл.весник 180/14, 154/15, 192/15 и 23/16), за сите кандидати кои го положија стручниот испит за лиценцирани застапници на ден 05.04.2019 година,  изготви „Уверение за положен стручен испит за лиценциран застапник“. 

Кандидати кои го положија стручниот испит се:

Р.број Име и презиме на кандидатот

 

1. АЛЕКСАНДАР ТРАЈКОВ

2. АЛЕКСАНДРА РИСТОВСКА

3. АНГЕЛИНА УЛИШЕВА

4. БИЛЈАНА СТОЈАНОВА

5. БИЉАНА ВЕЛКОВА

6. БОЈАН ЏОГОМАНОВ

7. ВАЊА БЛИЗНАКОВ СКИ

8. ДАВИД РИСТОВ

9. ДАВИД СПАСИЌ

10. ДАРКО ПЕТКОВСКИ

11. ДРАГАН ДОДЕВСКИ

12. ДРАГАН ПЕТРОВИЌ

13. ЖАРКО СТАМЕНКОВИЌ

14. ЗЛАТКО НАСТЕВСКИ

15. ЗОРАН ИЛИЌ

16. ЗОРИЦА ПЕТРОВА

17. ИВАНА БОЖИНОВСКА

18. ИВАНА ЃОШЕВА

19. ИВИЦА НАУМОВСКИ

20. ЈАСМИНА МИЛЕВСКА    

21. ЈОСИП ЈОВАНОВИЌ

22. ЈОСИФ КОСТАДИНОВСКИ

23. КИРЕ ЃОРГИЕВ

24. КОСТАДИН ДОЈЧИНОВ

25. МАЈА ТОДОРОВСКА

26. МАРГАРИТА НЕДЕВА

27. МАРИЈА АНЃЕЛЕСКА

28. МАРИО ТРЕНДАФИЛОВ

29. МАРКО АПОСТОЛОВСКИ

30. МАРКО ТАСЕВСКИ

31. МИЛЕ ПОПОВИЌ

32. Михаил Тодоров

33. НИКОЛА ВЕЉАНОСКИ

34. ПАВЕЛ КУЗМАНОВСКИ 

 

Уверенијата за положен стручен испит за лиценциран застапник, горенаведените кандидати можат лично да ги подигнат во просториите на Царинска управа ул.„Лазар Личеноски“ број 13 (стара зграда) на први кат соба број 10 или може еден кандидат да ги подигне уверенијата за повеќе положени кандидати.

Доколку кандидатите не се во можност да дојдат во просториите на Царинска управа, потребно е да испратат електронско известување на е-маил адреса Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите., а Уверенијата ќе им бидат доставени по пошта на домашна адреса наведена во пријавата.