Дигитализацијата на царинските постапки и поважните приоритети на Царинската управа денес беа презентирани пред претставници на IHEDN (Институт за високи студии за национална одбрана).

Членовите на делегацијата од Република Франција, кои денес остварија посета, во рамките на своите активности предвидени за овогодинешната студиска посета (Албанија, Северна Македонија и Србија), ќе бидат запознаени и со модернизирањето на нашите гранични премини преку утрешната посета на граничниот премин Табановце каде ќе бидат запознаени со користените средства за контрола, соработката со царинската служба на Србија остварувана на граничниот премин, соработката со Полицијата, главните предизвици за нашата Царина, активности за сузбивање на недозволената трговија со осврт кон поголемите извршени заплени.

16102019111
16102019111
16102019222
16102019222
16102019333
16102019333
media-share-0-02-04-5aaf5531d986338b298075d9a3502848b87c31cdcb7ba2208542476eae1a903b-da5f1a86-43a8-4da1-b0f8-53fa883c078e
media-share-0-02-04-5aaf5531d986338b298075d9a3502848b87c31cdcb7ba2208542476eae1a903b-da5f1a86-43a8-4da1-b0f8-53fa883c078e
media-share-0-02-04-98f835ea773b9ec57d0318005f4f89da55949a25b1f655a9f57defc085c057b6-7b9e4b2b-88ae-48c9-8f99-e1e2d75e8784
media-share-0-02-04-98f835ea773b9ec57d0318005f4f89da55949a25b1f655a9f57defc085c057b6-7b9e4b2b-88ae-48c9-8f99-e1e2d75e8784
media-share-0-02-04-fd4d19ea1d01cb553ce54d8c1031a1a5eb9f4a10ac40f4fe0bfb593202e05a36-612066c5-91fa-4351-9f82-9d2b6b007f59
media-share-0-02-04-fd4d19ea1d01cb553ce54d8c1031a1a5eb9f4a10ac40f4fe0bfb593202e05a36-612066c5-91fa-4351-9f82-9d2b6b007f59
Previous Next Play Pause
1 2 3 4 5 6