Царинската управа ве информира дека поради лошите временски услови, во период од 21:00часот (05.02.2020) до 08:00 часот (06.02.2020) ќе има забрана за влез на товарни моторни возила во Р.Грција на граничниот премин Ники.
Во текот на утрешниот ден навремено ќе ве известиме доколку забраната за ТМВ продолжи.