Останати информации:

Контакт

Адреса:
Ул.„Лазар Личеноски“ бр.13 - 1000
Скопје
1000
Македонија
Телефон:
02 3 116 188
Факс:
02 3 237 832

Контакт форма

Испратете е-порака. Сите полиња со ѕвездичка (*) се задолжителни.