Edhe këtë vit nëpunësit doganor në mbarë botën përmes aktiviteteve të organizuara festojnë 26 janarin, Ditën ndërkombëtare të doganës. Festohet nën slloganin “Dogana kujdeset për mirëqenien e qytetarëve, prosperitetin dhe planetin”, me një përkushtim të pretendimeve të përbashkëta për sigurimin e zinxhirit ndërkombëtar për furnizim dhe sigurim të nevojave bashkëkohore dhe të posaçme të qytetarëve dhe shoqërisë. Potencohet siguria, prosperiteti dhe kushtet e sigurta dhe të shëndosha, domosdoshmëria për garantimin e standardeve ekonomike, ku autoritetet doganore bashkërisht me institucionet dhe organet tjera që veprojnë në kontroll, në mënyrë mbrojtëse dhe lehtësuese.

 

Me këtë rast drejtori i Drejtorisë së doganave, z-ri Gjoko Tanasoski sot, më datë 23 janar, tradicionalisht u ndau mirënjohje nga Sekretari i përgjithshëm i OBD-së z-ri  Kunio Mikurija, personave dhe institucioneve si dhe organizatave që me aktivitetet e tyre kanë dhënë kontribute meritore për sigurimin e avancimit të qëndrueshëm të qytetarëve, shoqërisë dhe planetit. 

Sipas temës së këtij viti, nëntë nëpunës doganor morën mirënjohje për shkak të përkushtimit të tyre maksimal dhe angazhimit në këtë fushë. 

Lista e nëpunësve doganor të cilëve u janë dhënë mirënjohje  

Përpos nëpunësve doganor, për mbështetjen më të madhe gjatë ndryshimit të Sistemit të ri për përpunimin e deklaratave doganore dhe dokumenteve të akcizës – SPDDDA dhe ndryshimin e transformimit digjital si dhe për bashkëpunimin e suksesshëm dhe rezultate më domethënëse ekonomike, mirënjohje u janë ndarë edhe njëmbëthjetë kompanive të jashtme dhe institucioneve. 

Lista e kompanive dhe institucioneve të cilave u janë ndarë mirënjohje 

Mesazhi i Organizatës botërore doganore 

 

DSCN9734
DSCN9736
DSCN9741
DSCN9742
DSCN9744
DSCN9745
DSCN9746
DSCN9748
DSCN9750
DSCN9755
DSCN9756
DSCN9757
DSCN9759
DSCN9762
DSCN9764
DSCN9766
DSCN9770
DSCN9772
DSCN9774
DSCN9777
DSCN9785
DSCN9791
DSCN9795
DSCN9798
DSCN9808
DSCN9810
DSCN9812
DSCN9814
Previous Next Play Pause
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28