Takimi dypalësh i zhvilluar dje në mes Ministrit të mjedisit dhe ujërave të Republikës së Bullgarisë, Emil Dimitrov dhe Ministrit të Mjedisit dhe planifikimit hapsinor, Nnuredini, u përqëndrua në forcimin e kontrollit të lëvizjes ndërkufitare të mbeturinave.

Ministri Emil Dimitrov siguroi që Republika e Bullgarisë nga ana e saj do të përpiqet të parandalojë hyrjen e dërgesave RDF nga territori i tyre në vendin tonë, duke filluar kështu punën e një komisioni të përbashkët për bashkëpunim në disa çështje me shqetësim mjedisor.

Drejtori i Drejtorisë së doganave Gjoko Tanasoski u përqëndrua në çështjet aktuale në lidhje me kontrollin e mbeturinave ndërkufitare, me të dy palët duke rënë dakord për të thelluar bashkëpunimin në forcimin e sistemit të kontrollit kufitar dhe komunikimit të mirë midis shërbimeve doganore dhe institucioneve përgjegjëse.

1
1
2
2
3
3
4
4
Previous Next Play Pause
1 2 3 4