Fillimi | Rreth nesh Pasagjeret | Bashkesia e biznesit | Kontakte|Harta e sajtit
Kërko:
 

 AKTUALE
DREJTORIA E DOGANAVE NË LUFTË KUNDËR TREGTISË ME NARKOTIKË
SHPALLJE NUMËR 3/2013 PËR DHËNIEN ME QIRA TË HAPËSIRËS AFARISTE
SHPALLJE Nr. 3/2012 PËR DHËNIEN ME QIRA TË HAPËSIRËS AFARISTE
QENDRA RAJONALE TRAJNUESE
NUMRI I AUTOMJETEVE TË IMPORTUARA
 
  Kërkim nëpërmjet doganave  

Dërgoni pyetja, ankesa, sugjerime

 
Kërkim përmes tarifës doganore
  Linja e hapur    Pyetje të parashtruara
 Lajme
  16.01.2014    PREZANTOHEN RISITË GJATË INSPEKTIMIT TË PROCEDURAVE DOGANORE NË SHTIP

Drejtoria e doganave e Republikës së Maqedonisë dhe përfaqësuesve të shërbimeve shtetërore të inspektimeve, sot mbajtën mbledhje pune në Shtip me tema lidhur me risitë gjatë inspektimit te procedurat doganore.
më shumë...

14.01.2014   SILLET LIGJI PËR NDRYSHIM DHE PLOTËSIM TË LIGJIT DOGANOR

Me propozim të Drejtorisë së doganave dhe Ministrisë së financave, Kuvendi i Republikës së Maqedonisë në seancën e mbajtur më datë 27.12.2013, solli Ligjin për ndryshim dhe plotësim të Ligjit doganor. Ky ligj është publikuar në Gazetën zyrtare të Republikës së Maqedonisë nr. 187 nga data 30.12.2013 dhe i njëjti hyri në fuqi më datë 06.01.2014.
më shumë...
14.01.2014   MBAHET MBLEDHJA E TRUPIT KËSHILLËDHËNËS

Njoftojmë se më datë 10.01.2014 u mbajt mbledhja e Trupit këshillëdhënës që i është kushtuar prezantimit të propozimit të Planit Aksionar të Drejtorisë së doganave për vitin 2014, në pjesën e thjeshtëzimit dhe përshpejtimit të aktiviteteve ekonomike, përmes harmonizimit të mëtejmë të rregullores ekzistuese dhe udhëzimeve të brendshme me rregulloren dhe standardet e BE-së, përforcimit të kapaciteteve të Drejtorisë së doganave për zbatimin e proceseve me përfshirjen e sistemeve të reja TI dhe përmirësimit të infrastrukturës së pikave të kalimit kufitar.
më shumë...
13.01.2014   SILLET RREGULLORJA PËR NDRYSHIM DHE PLOTËSIM TË DISPOZITËS PËR ZBATIMIN E LIGJIT DOGANOR

Me propozim të Drejtorisë së doganave dhe Ministrisë së financave, Qeveria e Republikës së Maqedonisë në seancën e mbajtur më datë 11.12.2013 solli Rregulloren për ndryshim dhe plotësim të Rregullores për zbatim të Ligjit doganor. Kjo dispozitë është publikuar në Gazetën zyrtare të Republikës së Maqedonisë nr. 177 nga data 18.12.2013 dhe e njëjta hyri në fuqi në datë 26.12.2013.
më shumë...
13.01.2014   ZBULOHET MASHTRIM DOGANE DHE SEKUESTRIM AUTOMJETESH, CIGARESH, AUTO PJESËSH, ILAÇESH DHE FALSIFIKIME

Javën e shkuar dhe gjatë fundjavës, nëpunësit e doganës zbuluan një mashtrim dogane dhe penguan më shumë tentativa për kontrabandim të mallit, ku përkohësisht janë mbajtur automjete udhëtarësh, targa regjistrimi, pjesë makinash, cigare, ilaçe dhe falsifikime.
më shumë...
10.01.2014   FIRMOSET MEMORANDUM BASHKËPUNIMI ME INSPEKTORATIN SHTETËROR TË TRANSPORTIT DHE KAPEDANËT E PORTEVE

Sot më datë 10.01.2014, Drejtoria e doganave e Republikës së Maqedonisë firmosi Memorandum bashkëpunimi me Inspektoratin shtetëror të transportit dhe me Kapedanët e porteve – Ohër pranë Ministrisë së transportit dhe lidhjeve. Memorandumet i firmosën drejtorët e të tri institucioneve z-ri Vanço Kargov, z-ri Rufat Huseini dhe z-ri Goran Ustijanovski.
më shumë...
13.01.2014   SHPALLJE NUMËR 3/2013 PËR DHËNIEN ME QIRA TË HAPËSIRËS AFARISTE

SHPALLJE NUMËR 3/2013 PËR DHËNIEN ME QIRA TË HAPËSIRËS AFARISTE
më shumë...
30.12.2013   PROJEKT PËR IMPLEMENTIMIN E SISTEMIT TË RI TË KOMPJUTERIZUAR PËR TRANSIT

Sot (30.12.2013) Drejtoria e doganave prezantoi projektin e implementimit të Sistemit të ri të kompjuterizuar për transit (SRKT) i cili nga 3 marsi 2014 do të bëhet zyrtar për përdorim në nivel nacional.
më shumë...
30.12.2013   SEKUESTRIM I APARATEVE ELEKTRONIKE, KOMPJUTERËVE PORTATIV, PJESËVE REZERVË, CIGAREVE, FALSIFIKIMEVE

Gjatë javës së kaluar dhe fundjavës, nëpunësit e doganës penguan më shumë tentova për kontrabandë të mallit, ku dhe përkohësisht janë mbajtur aparate të ndryshme elektrike dhe pajisje amvisërie, kontraktorë, rregullues motorësh për antena satelitore, kompjuterë portativ, USB priza. Pjesë makinash, pjesë rezervë për fotokopje, cigare, ushqim bletësh, veshje, targa regjistrimi dhe falsifikime.
më shumë...
30.12.2013   18 KILOGRAM MARIHUANË SEKUESTROHEN NË QAFËTHANË

Te pika e kalimit kufitar Qafëthanë mbrëmë (më 27.12.2013) nëpunësit e doganës penguan tentativë për kontrabandë të 18 kilogramëve marihuane
më shumë...
 

Arkivi i lajmeve kliko

MK | EN | SQ
 Lajme
DREJTORIA E DOGANAVE NË LUFTË KUNDËR TREGTISË ME NARKOTIKË
më shumë...
Kursi i kembimit
Vendi Valuta Kursi i mesem
BE EUR 61.6838
SHBA USD 44.5692
Britania e Madhe GBP 74.8681
Zvicra CHF 50.6893
Suedia SEK 6.7844
Norvegjia NOK 7.4859
Kanada CAD 40.5814
Australia AUD 41.7121
 Links

 
 
 Servis

Supported by
| ??????
Vizitorë në këtë moment: 1
Gjithsej vizitorë: 292052

 
Fillimi | Rreth nesh | Pasagjeret | Bashkesia e biznesit | Kontakte | Harta e sajtit
©2004 Drejtoria doganore e Republikes se Maqedonise