Fillimi | Rreth nesh Pasagjeret | Bashkesia e biznesit | Kontakte|Harta e sajtit
Kërko:
 

 
 Lajme

THIRRJE PUBLIKE
për zgjedhjen e personit juridik i cili kryen veprimtari ose posedon leje për grumbullimin , përpunimin, riciklimin dhe shkatërrimin dhe/ose transportim të hedhurinave
më shumë...
THIRRJE PUBLIKE
THIRRJE PUBLIKE për zgjedhjen e personit juridik i cili kryen veprimtari ose posedon leje për grumbullimin dhe/ose transportim të hedhurinave
më shumë...
SHPALLJE NUMËR 2/2016 PËR DHËNIEN ME QIRA TË OBJEKTEVE NË VENDKALIMET KUFITARE
Në bazë të Ligjit për shfrytëzimin dhe disponim me sendet në pronëse shtetërore dhe sendet në pronësi komunale (“Gazeta zyrtare e RM-së” nr. 78/15, 106/15 dhe 153/15), Ligjit për vlerësim (“Gazeta zyrtare e RM-së” nr. 115/10, 158/11, 185/11, 64/12, 188/14, 104/15, 153/15 dhe 192/15) dhe Vendimit për dhënien me qira të objekteve në vendkalimet kufitare për komunikacionin tokësor
më shumë...
SHPALLJE NUMËR 1/2016 PËR DHËNIEN ME QIRA TË OBJEKTEVE NË VENDKALIMET KUFITARE
Në bazë të Ligjit për shfrytëzimin dhe disponim me sendet në pronëse shtetërore dhe sendet në pronësi komunale
më shumë...
SEKUESTROHEN FALSIFIKIME, DEVIZA, BARNA, PJESË MAKINASH INDUSTRIALE, FISHEKZJARRË DHE QEN
Javën e kaluar nëpunësit doganor zbuluan më shumë tentativa për kontrabandë, ku përkohësisht janë mbajtur falsifikime, deviza, eho-aparat, barna, pjesë makinash industriale, pjesë për telefona mobil, rimorkio kampingu, pjesë makinash, prodhime fishekzjarrësh, pistoletë ajrore, qen, tullumbace, veshje dhe peceta.
më shumë...
MBAHET MBLEDHJE E RREGULLT E TRUPIT KËSHILLËDHËNËS
Më datë 24.12.2015 është mbajtur mbledhje e rregullt e Trupit këshillëdhënës ku janë shqyrtuar më shumë çështje nga fusha e punës doganore dhe kërkesa të komunitetit afarist.
më shumë...
ADERIMI I REPUBLIKËS SË SERBISË DREJT KONVENTËS PËR PROCEDURË TË PËRBASHKËT TRANSITI
Nga 1 shkurti i vitit 2016, Republika e Serbisë do të bëhet anëtare e plotë e Konventës së procedurës së përbashkët të Transitit me çka në mënyrë domethënëse do të përshpejtohet dhe thjeshtësohet zbatimi i procedurës së transitit dhe do të reduktohen shpenzimet e lëvizjeve të transitit që përshkojnë Republikën e Serbisë.
më shumë...
NË TABANOC PENGOHET KONTRABANDË E 4,5 KG MARIHUANE
Nëpunësit doganor nga Seksioni për punë operative (ekipet mobile) mbrëmë, më datë 22.12.2015, penguan një tentativë për kontrabandë të rreth 4,5 kg marihuanë.
më shumë...
SEKUESTRIM DEVIZASH, IKONASH, MALLI TEKNIK, SHTESASH USHQIMI, FUNGICIDESH DHE FALSIFIKIMESH
Gjatë javës së kaluar, nëpunësit doganor zbuluan më shumë tentativa për kontrabandë, ku dhe përkohësisht janë mbajtur deviza, ikona, prodhime të reja dhe të përdorura dhe pajisje, veshje, shtesa ushqimi, parfume, kremra, fungicide, insekticide dhe falsifikime.
më shumë...
RIAKTIVIZIM I FUSHATËS – DEKLARONI PARA
Drejtoria e doganave riaktivizon fushatën rreth informimit të udhëtarëve që hyjnë, dalin ose transitojnë nëpër Republikën e Maqedonisë rreth të drejtave dhe detyrimeve të tyre lidhur me bartjen e parave gjatë hyrjes/daljes, që e kemi filluar në gusht të vitit të kaluar.
më shumë...
 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...

Supported by
| ??????
Vizitorë në këtë moment: 8
Gjithsej vizitorë: 486957

 
Fillimi | Rreth nesh | Pasagjeret | Bashkesia e biznesit | Kontakte | Harta e sajtit
©2004 Drejtoria doganore e Republikes se Maqedonise