Новости Види ги сите

е-Системи

e-sistemi

НКТС

Нов компјутизиран транзитен систем
e-sistemi

НКТС 5

Нов компјутизиран транзитен систем
e-sistemi

СОЦДАД

Систем за обработка на декларации и акцизнни документи
e-sistemi

ЕКСИМ

Едношалтерски систем за дозволи за увоз, извоз и транзит на стоки
e-sistemi

ИТО

Интегрирана тарифна околина
e-sistemi

ПЕК

Портал за електронска комуникација
e-sistemi

СЕРВИСЕН ДЕСК НА ЦАРИНСКА УПРАВА

Поддршка на корисниците на ИТ системите
e-sistemi

е-УЧЕЊЕ

Курсеви за електронско учење
e-sistemi

КАЛКУЛАТОР ЗА ДМВ

Scroll to top

.

logo footer

Содржините на оваа страница можат да се објавуваат без посебна дозвола со наведување на изворот. Секој упад и злоупотреба на веб страницата на Царинската управа е казнив по член 251 од Кривичниот закон.